Hier bij Juwelier Den Hulst kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van sieraden, maar eveneens voor het smeden hiervan. In onze zaak vindt u namelijk dé professionele goudsmid in Ommen en omstreken. Of het nu om een trouwring ontwerpen, ketting maken of sieraad repareren gaat; onze goud- en zilversmid is u graag van dienst.

Wat doet een goudsmid?

Goudsmid is een van de oudste beroepen die we tegenwoordig nog hebben. Al sinds ver voor de middeleeuwen doet de mensheid aan het smeden van edelmetalen als goud, zilver en platina. Maar waar het vroeger vaak ging om grotere, robuustere stukken, is de vraag heden ten dage naar kleinere, precieze werken. Verfijnde colliers of gedetailleerde trouwringen behoren dan ook tot de sieraden die onze goudsmid voor u kan ontwerpen.

Goud smeden bij de juwelier

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en onze goud- en zilversmid gaat voor u aan de slag. Goud laten smeden bij de juwelier is een ideale optie wanneer u een echt uniek en persoonlijk sieraad wenst. Perfect voor trouw- en verlovingsringen of voor een bijzonder cadeau. Daarnaast kunt u uw sieraden bij ons brengen voor een vakkundige reparatie.
Zoekt u een persoonlijk sieraad of wilt u deze laten repareren? Onze smid staat voor u klaar. We heten u graag van harte welkom in onze zaak aan Kerkplein 9 te Ommen. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0529-481720 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..