Moet uw horlogebatterij vervangen worden? Is uw geliefde trouwring stukgegaan en wilt u deze vakkundig laten repareren? Kom dan langs bij Juwelier Den Hulst voor professionele sieradenreparatie in Ommen. Wij doen alles van horloges repareren tot edelstenen in sieraden vervangen. Onze ervaren en deskundige horlogemaker en goudsmid staan voor u klaar.

Professioneel herstel

Met een prachtig sieraad wilt u natuurlijk zo lang mogelijk doen. Ons assortiment aan gouden, zilveren, titanium en briljant sieraden is van hoge kwaliteit en gaat, zeker met de juiste zorg, lange tijd met u mee. Het kan echter altijd voorkomen dat uw sieraad kapot gaat of beschadigd raakt en dat sieraden repareren nodig is. Met onze sieradenreparatie bieden wij u hiervoor graag een oplossing. Hierbij maakt het niet uit of u desieraden bij ons heeft aangeschaft of elders. Breng uw ring, armband, ketting of ander juweel bij ons langs en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk weer in perfecte staat verkeert.

Horloges laten repareren

Ook bij horloges is het noodzaak dat deze goed werken. U wilt immers niet onverhoopt te laat komen voor een vergadering, bijeenkomst of de trein! Maakt u zich geen zorgen: een horlogereparatie voert onze horlogemaker met genoegen voor u uit. Of het nu om een batterij vervangen of beschadigingen of defecten herstellen gaat; uw horloge repareren is voor ons geen enkel probleem. Tevens kunnen wij voor u klokken repareren.
Interesse in onze sieraadreparatie? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar 0529-481720, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon een bezoek te brengen aan onze juwelierszaak aan het Kerkplein 9 in Ommen. Het ervaren en vriendelijke team van Juwelier Den Hulst helpt u met plezier verder.