Het team van Juwelier den Hulst: v.l.n.r. Willyanne, Lourensa en Renske. Op de voorgrond "jongste kassière " en kleindochter Anne

Juwelier Den Hulst is sinds maart 2016 gevestigd aan het karakteristieke Kerkplein in Ommen. Na 15 prachtige jaren als juwelier in Nieuwleusen actief te zijn geweest, werd deze overstap gemaakt. Met ruim dertig jaar ervaring als juwelier is Lourensa Grasmeijer geen onbekende in de branche en wijde omgeving.

De winkel aan Kerkplein 9 is een moderne winkel met allure, maar wel met de karakteristieke gezelligheid waar wij zo om bekend staan.

Onze grote collectie is inmiddels spreekwoordelijk. Wij bieden u een ruime keuze zowel in kindersieraadjes als in een unieke collectie zilveren, gouden, briljant en titanium sieraden. Ook edelstaal en leren items hebben hun weg inmiddels gevonden bij juwelier Den Hulst. Van traditionele en veelgevraagde sieraden tot unieke eyecatchers die u nergens anders tegenkomt; u vindt het bij ons.

Natuurlijk hebben wij een zeer uitgebreide collectie horloges!

Ook al uw reparaties zijn bij ons in vertrouwde en vakbekwame handen. Het is ons een eer om uw dierbare sieraad of horloge naar uw wens te mogen herstellen. Batterijen plaatsen wij altijd direct.

Wij nodigen u van harte uit om eens vrijblijvend te genieten van al het moois wat wij te bieden hebben en desgewenst helpen wij u graag bij uw keuze, voor dat ene bijzondere moment als uw aankoop een onvergetelijk geschenk wordt of een verwennerij voor uzelf.

Graag tot ziens in onze zaak en een kopje thee of koffie is zo gezet.